דלקת חוזרת בעין לאחר ניתוח קטארקט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

01/08/2020 | 20:38 | מאת: קלוד

דלקת בלחמית חוזרת ונשנית לאחר קטרקט בן 61 סובל מכורדורמיה לפני 10 חודשים עברתי ניתוח קטרקט ומאז סובל מדלקת חוזרת בלחמית. מזה 3 שנים נוטל טיפות טראבאטן וגלאוטן למניעת גלאוקומה. מה מומלץ במצבי? ) נמצא בהשגחה קבועה של רופאי רשתית וגלאוקומה)

קלוד שלום רב, דלקת לחמית חוזרת יכולה לוהפיע כתוצאה מבעיות שונות. כולל אפילו אלרגיה לטיפות. רק בדיקת עיניים מקיפה יכולה לעזור בפתרון הבעיה. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות