יובש/אדמומיות/גרד/ תחושת חול בעין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

25/05/2020 | 16:37 | מאת: חיים

אני סובל ככל הנראה מיובש בעניים שמתבטא בהתקפים של פעמיים בחודש בממוצא לפעמיים רצוף שבוע שלם ואז הפסקה ושוב חוזר בכל עונות השנה. ברגעי ההתקף אני כמעט מושבת לחלוטין לא מסוגל לפתוח את העיניים מרגיש שיש ממש פירורים בעין שהם יוצאים יש הקלה של כמה שעות לפעמים כמה דקות וחוזר. מספר פירורים שהצלחתי להוציא ולחוש מרגישים כמו גרגר אבן קטנה בצבע לבן. יותר גדול מגרגר חול. ביקרתי אצל 4 רופאי עיניים אבל לצערי אף לא אחד מהם ראה אותי בהתקף תמיד יוצא שהתור שנקבע ובו אני מרגיש מצויין ממש ללא שום תסמינים. כל רופאי העניינים מבלי שראו את הסימפטום ציינו עניים יבשות וגם הסבירו. לתחושתי מדובר במשהו אחר כיוון שיש לפעמים תקופה אפילו של חודש או יותר בכל עונות השנה שבה אין שום בעייה. וברגע התקף פשוט אי אפשר לפתוח את העניים ולא מדובר על כמה דקות אלה על ימים שלמים עם הפסקות של חצי שעה בין לבין זה ממש הופך להיות סוג של נכות. האם יש פיתרון לזה או יכול להיות שאיבחנו זאת לא נכון / יכול להיות שאולי יש לי בכלל סוג של אלרגיה. אשמח לתגבותכם תודה וסליחה שהערכתי כל כך

חיים שלום, אני מבינה את התסכול שלך אבל דוקא במקרה כמו שלך חוות דעת רצינית בלי בדיקת עיניים היא לא מיקצועית. אולי בהתקף הבא תפנה למיון עיניים ואז יאבחנו. או לרופא שיראה אותך באותו היום

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות