גלאוקומה בעין לאחרונה העין דומעת אדומה וכואבת

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

19/04/2020 | 21:33 | מאת: חנה

יש לי גלאוקומה בעין שמאל כשנה וחצי.מטופלת הטיפות בסימברינזה,פעמיים ביום טיפה בכל עין(גם בעין הבריאה). לאחרונה העין שמאל כואבת אדומה ודומעת(האדמומיות והכאב כשלושה חודשים,הדמעות השבועיים).שאלתי האים זה מסכן את הראיה,והאים חייבים לטפל? או שזה יעבור לבד?,ומה הטיפול המומלץ?

חנה שלום רב, עין אדומה עם או בלי גלאוקומה מחייבת בדיקה מלאה של רופא עיניים כדי לברר מה הגורם. נא לפנות לבדיקת רופא העיניים שלך. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות