אזרגה וקדחת השחת תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/04/2020 | 15:29 | מאת: אלון

שלום אני משתמש בטיפות אזרגה כ-שנה לאחרונה קראתי בעלון של התרופה שאין להשתמש בה אם "הינך סובל מקדחת השחת חמורה" אני סובל מקדחת השחת לדעתי לא בצורה חמורה השאלה היא איזה תופעות עלולות להיות להיות למי שסובל מקדחת השחת בצורה חמורה? יש לציין שאני לא מרגיש כל תופעת לוואי שאלה נוספת היא מתי אסור להשתמש בתרופה 1. בזמן שקדחת השחת פעילה (חודשים מרץ-מאי בארץ) 2. באופן גורף לסובלים מתופעה חמורה

אלון שלום, באופן כללי לא אמורה להיות בעיה לקחת אזרגה אבל באם יש לך תופעות לוואי יש להתייעץ עם רופא העיניים ולהיבדק. ללא בדיקה לא ניתן לתת מענה מיקצועי איכותי. בריאות שלמה

13/04/2020 | 16:39 | מאת: אלון

תודה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות