גלאוקומה מתקדמת.משקפים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/11/2019 | 00:34 | מאת: איר

שלום רב. לאבא שלי בן 80 אי אפשר להתאים משקפיים.הוא מאוד סובל מזה.לא יכול לקרוא, קשה להתמצא לבד. עין אחת כמעט ולא רואה בגלל גלאוקומה. עין שנייה יותר טובה אבל להתאים משקפים בלתי אפשרי. יש לו אבל לא רואה בהם מספיק טוב ולקריאה בכלל אי אפשר להתאים. מה אפשר לעשות כדי לעזור לו? תודה מראש

שלום רב התאמת משקפיים היא מיקצוע של אופטומטריסטים. אני מניחה שאת מתכוונת שהתאמת המשיקפיים לא משפרת את ראייתו. זה נובע מכך שכנראה יש לו בעיות נוספות קשות בעיניים. במקרים כאלו משקפיים הם לא הפתרון. בריאו שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות