בדיקת שדה ראיה ומשקפיים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/10/2019 | 13:28 | מאת: אלון

שלום אני סובל מגלאוקומה וכבר ביצעתי מספר שדות ראייה ללא משקפיים בימים הקרובים אני מתכונן לבצע בדיקת ראייה אצל אופטרומיטיסט שבסופה אני מאמין שימליץ על הרכת משקפיים השאלה היא האם הבדיקה הקרובה של שדה הראייה שאבצע תתבצע עם המשקפיים או שהאחות תשתמש הפעם בעדשה עם מספר זהה לזה שבמשקפיים

שלום רב, שי האופציות טובות. בכל מקרה בדיקת שדה הראיה לא נפגעת אם התאמת המשקפיים לא מדויקת לגמרי. המחשב והרופא הבודק יודעים לראות זאת בריאות שלמה פרופ' ורבין

17/10/2019 | 20:57 | מאת: אלון

תודה על התשובה מתשובתך אני מבין שהמחשב והרופא יודעים להתחשב אם הבדיקה בוצעה עם עדשה לא אופיטימאלית. כול בדיקות שדות הראייה שביצעתי בוצעו עם עדשה שמתאימה לבני גילי אני חשבתי שאם אבצע בדיקת ראייה יתקבל מספר עדשה שונה ומיטבי עבורי וכתוצאה מכך יקל עלי בבדיקה מתשובתך אני מבין שלא תהייה השפעה על תוצאת הבדיקה עם נשתמש בעדשה של בני גילי או בעדשה האופטימאלית

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות