ניתוח קטרקט לחולה גלאוקומה מושתל כליה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

25/05/2019 | 15:45 | מאת: הניה ריינר דינר

שלום, בעלי עומד לעבור ניתוח קטרקט. עם הנתונים שמביא עימו-גלאוקומה והשתלת כליה(לפני 6 שנים-מצב יציב),אילו סיבוכים עלולים להתעורר לאחר ניתוח קטרקט? על מה יש להקפיד?

הניה שלום רב, בעקרון באם פניתם לרופא שמנוסה בניתוחי קטרקט הוא אמור להסביר לכם הכל . שאלתך מאוד כללית ולכן אני מתקשה לתת לך תשובה ספציפית יותר. בכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים. רק לאחר בדיקת עיניים מקיפה ניתן לדעת אם המקרה הספציפי שלך שונה מאחרים. במידה ומדובר בגלאוקומה מתקדמת הייתי ממליצה לפנות למנתח קטרקט וגלאוקומה מנוסה מאוד. בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות