כדור cymbalta לחולי גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

29/01/2019 | 21:47 | מאת: דוד

שלום רב, אבי סובל גלאוקומה ומטופל בטיפות ולפני חמש שנים עבר ניתוח. לאחרונה קיבל המלצה להשתמש בעבור cymbalta לכאבים ברגליו אך בעלון מופיע אזהרה בנוגע גלאוקומה, שאלתי היא האם ניתן להשתמש בכדור זה במקביל לטיפול בטיפול? תודה

דוד שלום רב, עליך לשאול ישירות את הרופא שמטפל באביך כי זה לא מסםיק לדעת שיש לו גלאוקומה. זה יהיה לא מיקצועי מבחינתי לייעץ לך בלי בדיקתו וידיעת פרטים נוספים. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות