טיפול בגלאוקומה ולחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

15/07/2018 | 09:45 | מאת: אילנה

שלום. לפני חודש אובחנה אצלי מחלת הגלאוקומה כנראה בעקבות אובאיטיס וטיפול בסטרודקס. לחץ בעין ימין 26 ובעין שמאל 18. קבלתי טיפול בטיפות duotrav בשתי העיניים. פעם ביום. שאלתי היא כל כמה זמן יש לבצע ביקורת ומדידת הלחץ התוך עייני?

אילנה שלום רב, את שואלת שאלה חשובה מאוד אך התשובה תלויה בגורמים רבים. בד"כ כשהלחץ גבוה ומתחילים טיפול רצוי להיבדק שוב ושוב לעיתים קרובות עד לאיזון הלחץ. אצל אדם שהלחץ מאוזן היטב לאורך זמן רב אפשר להיבדק אחת ל3 חודשים. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות