האם יש תחליף לטיפות עיניים אלפאגן

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

20/03/2018 | 19:53 | מאת: מור

שלום אמא שלי סובלת מגלאוקומה וקיבלה לאחרונה טיפות אלפאגן. מהטיפה הראשונה היא סובלת מתופעות קשות של גרד, אודם ונפיחות. הרופא שלה ממליץ שתמשיך אך זה ממש כמעט בלתי אפשרי.  האם יש טיפות אחרות שמטפלות באותה בעיה שתוכל לקבל כטיפול? תודה

שלום רב, זוהי תופעת לוואי ידועה של טיפות אלפגן. צריך להפסיק אותן ולהתייעץ עם מומחה הגלאוקומה כיצד להמשיך בטיפול. יש הרבה פרמטרים לפיהם נקבע המשך הטיפול. בהצלחה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות