התמחות ספציפית בגלוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/10/2017 | 11:54 | מאת: תמר

שלום פרופ' ורבין, רופא העיניים המטפל בי, שלח אותי לבדיקת OCT מאחר וראה בבדיקת עיניים משהו לא ברור וחשוד בעין אחת. אולי התחלה של גלוקומה. ההתמחות שלו היא קטרקט והוא אף ניתח את הורי בהצלחה. אך נאמר לי שאולי עדיף ללכת לרופא המתמחה בגלוקומה. מאחר ואלו שתי התמחויות שונות. אשמח לשמוע דעתך, תודה

תמר שלום רב, ייעוץ נוסף של מומחה גלאוקומה יכול בדרך כלל רק להועיל כך שההמלצה טובה. יחד עם זאת ישנם רופאים שמטפליםפ היטב במקרי גלאוקומה קלים יחסית. תלוי בחומרת המחלה וברופא. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות