טיפול לייזר לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/07/2017 | 23:17 | מאת: מור

שלום, אבא שלי סובל מגלאוקומה קשה מטופל בטיפות שמזליף 3 פעמים ביום. הרופא הציע לו לעבור טיפול SLT. קראתי שיש עוד טיפול שנקרא CLASS שמוכר ע"י משרד הבריאות ומסובסד. אשמח לדעת את ההבדל בין השיטות. תודה מראש..

מור שלום רב לייזרים ברפואת עיניים קיימים שנים רבות בצורות שונות למטרות שונות. SLT זה לייזר שמטפל בזוית העין להורדת הלחץ. CLASS זה ניתוח גלאוקומה שחלקו נעשה בשימוש בלייזר. רצוי להתייעץ עם מומחה גלאוקומה כדי לקבל המלצה על הרצוי בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות