אוביאיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/07/2014 | 20:23 | מאת: בר

שלום רב, לפני כחמש שנים הופיעה אצלי דלקת האוביאיטיס+פפיליטיס . סוג האוביאיטיס שהופיע אצלי היתה הקדמית והאמצעית. קיבלתי סטרואידים + טיפות פרד פווטה +ciclopentolato . מאז ההתקף הראשון כל חצי שנה כמעט קיבלתי שוב פרד פורטה למשך חודשים כי יש סימנים לדלקת למרות שהיא איננה במצב פעיל ואמרו לי שככה שומרים על המצב שיהייה יציב . השנה אני מקבלת טיפות לוטמקס כיוון שהטיפות הקודמות גרמו ללחץ תוך עיני גבוה . מס שאלות : 1)במה תלויים ההתקפים ? ואיך אוכל למנוע מהדלקת שתהיה פעילה? 2)האם יש טיפולים אחרים שניתן לקבל על מנת להתגבר על הדלקת ולא רק לעזור לעין לשמור על מצב יציב ? 3)האם המחלה נמשכת לכל החיים ואצטרך לקבל טיפולים למשך כל החיים? 4)האם שימוש מרובה בתרופות אלו למשך תקופה ארוכה יזיקו לעיניים? 5)האם הכאבים החזקים מהאור תלויים במידת פעילות הדלקת ? האם זו תגובת לואי לכל ההתקפים/תרופות ? האם הם יעלמו כאשר המחלה תיעלם? 6)האם ניתוח אף יזיק לי לעיניים ? 7)איך אני בוחרת רופא מומחה לאוביאיטיס כי אני באמת סובלת מכאבי ראש ועניים חזקים . למי עלי לפנות ? תודה,

22/07/2014 | 08:20 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום רב. נראה לי שעדיף לך לפנות למומחה אובאיטיס עם מכלול השאלות החשובות שלך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות