בצקת ברשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

17/05/2014 | 11:46 | מאת: ליאת

שלום רב אבי, כבן 68 סובל זה שנתיים לפחות מבצקת ברשתית העין, אבי טופל בסדרת זריקון אווסטין ולאחר מכן סדרת זריקות המתבצעות בחדר ניתוח.לדעת הרופאה היה שיפור כתוצאה מהזריקות ובביקורת האחרונה שהייתה לפני כשבוע הרופאה טענה כי המצב חזר לקודמו. אבי אף סובל מכאבים חזקים בעין.אנחנו מעוניינים להתייעץ באופן פרטי ולעשות ככל שניתן על מנת לשפר את מצבו של אבי.לטענת הרופאה אי סיבה להמשיך את הזריקות משום שהן לא יעילות לטווח הרחוק.אודה מאוד על כל עזרה או הכוונה לגורם מקצועי וטוב. תודה

31/05/2014 | 18:19 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אשמח לייעץ אך איני נוהג להפנות למרפאתי הפרטית באתר זה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות