Eylea

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

26/03/2014 | 10:10 | מאת: רחל

שלום, אשמח לשמוע על התרופה Eylea, האם היא טובה יותר מלוסנטיס? והאם הטיפול נפוץ? האם יש מטופלים בארץ שכבר ניסו והצליח אצלם? תודה, רחל

09/05/2014 | 17:02 | מאת: פרופ' דב וינברגר

התרופה טובה, היא חדשה ואינה כלולה בסל הבריאות, לפי המחקרים אינה טובה יותר מהלוסנטיס אך מומךץ להזריקה פעם בחודשיים, חולים רבים כבר מטופלים בתרופה זו באופן פרטי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות