בועת אויר לאחר לוסנטיס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

26/02/2014 | 11:00 | מאת: חסוי

שלום אני כיומיים אחרי זריקת לוסנטיס ועדין יש לי בועת אויר בעיין בדכ הבועה חולפת אחרי כמה שעות ועכשיו כבר יומיים אחרי ועדיין ישנה. האם זה בסדר ?כמה זמן זה צריך לחלוף והאם אני צריכה לעשות משהו בנושא? דברתי עם הרופא והוא אמר שזה יכול לקחת כמה ימים האם יש לי ממה לחשוש שמא זה לא יעבור?

05/03/2014 | 11:54 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הבועה היא מעט אויר שנכלא במחט והוזרק לעין. אין בעיה הוא יספג תוך מספר ימים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות