בדיקת ERG - איכות הבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/11/2013 | 17:59 | מאת: משה

רופא העיניים שלי הפנה אותי לבדיקת ERG בהדסה או בתל השומר. בקופת חולים כללית טוענים שניתן לבצע את הבדיקה גם בבית חולים שלהם - בסורוקה בבאר שבע. מאחר וברצוני לדעת עד כמה משמעותי להתעקש על הפנייה להדסה או תל השומר : האם ידוע לך אם יש הבדלים בציוד, ברמת הבדיקות ואיכות הפענוח בין המכונים השונים המבצעים את הבדיקה?

12/12/2013 | 22:05 | מאת: פרופ' דב וינברגר

יש לבצע את הבדיקה במכון שמתמחה בתחום זה ויודע לפענח את תוצאות הבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות