בצקת ברשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

19/06/2013 | 23:03 | מאת: דוני

ערב טוב פרופסור וינברגר אמא שלי בת 79 עברה ניתוח קאטרט לפני שלושה שבועות. בימים האחרונים היא הרגישה שראייתה נחלשה יותר ויותר. היום לאחר צילום OCT הודיעו לה שהיא סובלת מבצקת ברשתית העין. אמא שלי לא סובלת מסכרת. האם ראייתה של אימי תחזור כפי שהיתה לפני הניתוח? האם יש טיפול שיוכל לעזור לה? תודה על תשובתך

19/06/2013 | 23:06 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לעיתים רחוקות מתפתחת בצקת ברשתית לאחר קטרקטה. ניתן לטפל בעזרת תרופות ובמידה ולא משתפר, על ידי זריקות. ברוב המקרים המצב חולף והראיה חוזרת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות