ניוון ברשתית של העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/09/2012 | 05:54 | מאת: שרית

שלום רב! לאימי יש ניוון ברשתית של העין. רופא העיניים רשם לה מולטי ויטמין בשם OPTI-SAFE. לדעתי מחירו יקר. ברצוני לשאול עד כמה הוא יעיל ועד כמה חשוב לקחת אותו? כי אם הוא חשוב אז נשלם את המחיר. (אציין שאין פגיעה סכרתית בעין) מה בעצם הסכנה בניוון רישתי של העין? תודה ויום טוב!

07/09/2012 | 12:31 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שימוש בוויטמינים הוכח כיעיל להפחתת המעבר של ניוון מרכז הראיה מצורתו היבשה לצורתו הרטובה. יש מספר חברות המייצרות את התרופה ואיני בקיא בהבדלי המחיר בניהן. ממליץ לך להכנס באינטרנט לערך ויטאמינים ב AREDS" ולהחליט אם כדאי לך להמשיך לקנות את התוסף

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות