תופעות אחרי ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/09/2012 | 15:12 | מאת: משה

שלום , קודם כל תודה על התשובה ששלחת לנו ב 27.08 בנושא הזה , זה מאד עזר לנו. היום אישתי אחרי שישה שבועות מהניתוח ועדיין יש לה ראייה מעווותת מלאה וילונות ...סינוור ....השתקפויות ...יש בועית של הגז שעדיין קיימת ....יש דקירות בצדדים ..וכיווצוצים בלחמית...האם זה תקין ? כמו כן אישתי התחילה לעבוד אתמול וכשהיא עובדת היא מרגישה מאמץ על העין ..האם תקין ?האם זה עושה נזק ? האם מותר לעלות במעלית 11 קומות ? ולסיום מתי ייגמרו הבועיות והעכירויות וכל שאר הסימפטומים???? בתודה מראש משה

03/09/2012 | 19:04 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כל התופעות הינן סבירות על להעלמות הגז. תוצאות סופיות רק לאחר כחודשיים וחצי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות