נסיעה לקולומביה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/04/2012 | 19:29 | מאת: סיגל

שלום, לפנ 3 שנים עברתי הפרדות רשתית בעין ימין, עם חיגור 360. מאז יש לי בעין המון עכירויות עם הרבה פלוטרים. גם בעין שמאל יש לי המון עכיריות. לא ציינתי אבל זה קרה לי שהייתי בת 39 ואני סובלת מקוצר ראייה גבוה. אנ אמורה לנסוע לבוגוטה שבקולומביה לשליחות, אני שולחת שאלה זו משום שבוגוטה היא עיר מאד גבוהה עם 75% חמצן, מה שמקשה מאד על הגוף לפחות בתקופה הראשונה של ההסתגלות. האם יש השלכה על העניים? על הרשתית ועל הראייה? תודה

05/04/2012 | 07:46 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום סיגל, אין כל מניעה לגור במקום גבוה. על תפקידך אין השלכה בעיניים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות