יצורים מתעופפים בזווית העיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/03/2012 | 14:42 | מאת: גל

בן 58.מידי כמה ימים אני רואה בזווית העיניים יצורים מתעופפים.אני נילחץ ויש לי גם טשטוש קל בראייה.אחרי 20 דקות התופעה חולפת.ניבדקתי לפני חצי שנה אצל רופא עיניים והבדיקה הקלינית היתה תקינה. מה עלי לעשות? תודה.

11/03/2012 | 14:21 | מאת: פרופ' דב וינברגר

צריך לבדוק אם לא מדובר במיגרנות של העין. מציע שתבדק אצל ימומחה עיניים נוירואופטלמולוג

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות