חסימה בבלוטות העין ושומה על קו הען התחתון

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

13/12/2011 | 12:18 | מאת: ריקי

שלום לך, ברצוני להתיעץ איתך, בחצי השנה האחרונה הייתי אצל 5 רופאים מאחר ובעין ימין גדל סוג של שומה על קו העין התחתון,נאמר לי שהבלוטות חסומות . יש הפרשה בבוקר מהעין, אדמומית במקום של השומה, טופלתי בכל מיני טיפות ומשחות וקומפרסים חמים אבל ללא שינוי. למי פונים?????

15/12/2011 | 19:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

בדרך כלל הבעיה מטופלת על ידי מומחים לעפעפיים הקרויים אוקולופלסטיקאים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות