מחפשת מומחה לטיפול בבצקת במקולה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/09/2011 | 16:23 | מאת: אפרת

אמי סובלת מגלאקומה ועם השנים לצערי איבדה עיין אחת נכון לעכשיו זוהתה בצקת בעין בה היא רואה עיין זו עברה ניתוח קאטרקט לפני כשנתיים .כמו כן לאחרונה החלה בקבלת טיפול תרופתי לסכרת . מבקשת המלצות לגבי מומחה לטיפול בנושא לצורך הבנה האם ניתן ליצור מצב בו לא תאבד את הראיה

12/09/2011 | 20:17 | מאת: פרופ' דב וינברגר

בצקת הרשתית יכולה להגרם או בשל ניתוח הקטרקט או בשל הסוכרת. יש טיפול בבצקת רשתית על ידי זריקות לתוך העין, איני נוהג לתת שמות של רופאים בפורום זה, ממליץ לך לפנות לרופא מומחה רשתית

13/09/2011 | 08:17 | מאת: אפרת

תודה על תשובתך האם ניתן לערוך הבחנה בין בצקת שמקורה בסכרת לבין בצקת שמקורה בניתוח . האם מקור הבצקת משפיע על אופי הטיפול . לאור החשש כי מדובר בעיין יחידה בה היא יכולה לראות האם ניתן לשמר את הבצקת כך שלא תגדל באמצעות איזון הסכרת .

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות