טיפות להעלמת פלוטרס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/07/2011 | 21:02 | מאת: ?

שמעתי שבחו"ל כבר יש טיפות עיינים להעלמת פלוטרס האם ידוע לך אם יש כבר בארץ ואם אין כרגע אז מתי יהיה ?

19/07/2011 | 14:35 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ייתכן ששמעת אבל לא ידוע בעולם הרפואי המדעי על טיפות להעלמת פלוטרס. הטכניקות היחידות המוכרות הן סוג של ליזר שמפורר את העכירות או ניתוח ויטרקטומיה. שני האמצעים אינם מומלצים אלא במקרים מסובכים מאוד.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות