רישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

01/07/2011 | 00:36 | מאת: סיגלית

פרופסור דב וינברגר שלום , בן דודתי היה עם בנו בן ה-6 אצל פרופסר יעקב פאר , ישנה בדיקה שהוא צריך לעשות דחופה ובהדסה יש תור לעוד חצי שנה ואביו נתבקש לבדוק זאת ב תל השומר ,, והמצב על פי הפרופסור לא כל כך טוב , איך אנחנו יכולים להשיג בדיקה זו בדחיפות רבה היות ונאמר שהמצב מאוד לא טוב לגבי הרישתית .תודה סיגלית

06/07/2011 | 19:33 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לדעתי דיברתי אתכם בטלפון, אם מדובר בבדיקת ERG הרי היא מתבצעת רק בהדסה ובתל השומר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות