שימוש ב Viagra לחולי AMD WET

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/03/2011 | 12:27 | מאת: גדעון ארבל

שלום ותודה מראש, אני בן 69 וסובל מ AMD WET בשתי העיניים. אני מטופל ב LUCENTIS רציתי לשאול אם מותר לי להשתמש ב VIAGRA במינון נמוך - 25 מ"ג ? ואוסיף - מצב בריאותי מעולה ואני מקבל רק קרדילוק וENALAADEX ללחץ דם. אני רואה את שאלתי כחשובה שכן כולנו שואפים , בעת מחלה לחיים תקינים ואיכות חיים . בתודה גדעון ,

28/03/2011 | 08:53 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לפי הנסיון ולפי הידוע בספרות אין כל התווית נגד לשימוש בויאגרה במטופלים הלוקים בAMD

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות