ויטמינים - מכתבי מ-14.2

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

22/02/2011 | 14:03 | מאת: אלי

ד.נ. אבקש תשובתך לפנייתי מ-14.2 באשר להמלצות הניתנות ע"י רופאים רבים על פורמולת ארדס לאנשים עם נמ"ג התחלתי, כאשר במחקר ארדס נכתב במפורש שזה לא נחוץ בשלב האמור. תודה. אלי

25/02/2011 | 21:33 | מאת: פרופ' דב וינברגר

יש הגדרות מאד ברורות למי מתאים לתת ויטאמינים ואכן נכון, רופאים רבים ממליצים על ויטאמינים שלא לפי המחקר גם לנמ"ג התחלתי

26/02/2011 | 18:16 | מאת: אלי

פ.נ. מכיוון שכך, האם יש לזה סיבה מוצדקת? מה ההיגיון שביסוד המלצה שאיננה תואמת (ואולי אף סותרת) את הידע המחקרי המעודכן? שבוע טוב. אלי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות