ויטרוקטומיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

11/02/2011 | 17:11 | מאת: לימור

לפני שבועיים עברתי ניתוח ויטרוקטומיה בעין.רציתי לשאול כיצד עלי להתנהג,ממה עלי לשמור?ממה כדאי להימנע?

11/02/2011 | 19:29 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין כל מגבלות מיוחדות לאחר ניתוח ויטרקטומיה, כמובן לשמור על נקיון ונטילת תיפות כפי שהונחיית

12/02/2011 | 11:25 | מאת: לימור

בעצם בניתוח הזה צריך פחות להישמר מאשר בניתוח הזרקת גז (בו נותחתי שלושה שבועות קודם)כיוון שלאחר הניתוח הראשון נאמר לי לא להרים דברים כבדים,להיזהר מאדים וסאונות למיניהן,לא להתאמץ ועוד?

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות