התעבות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

06/02/2011 | 22:53 | מאת: אליהו

שלום למומחה, מהי "התעבות הידרטיבית של הרשתית"? כמו כן, האם זה אותו דבר כמו "דרוזן"? האם היא מלמדת בהכרח על קיומו של ניוון מקולרי? ואם כך, האם תופעה זו אופיינית למצב יבש או למצב רטוב של הניוון? בברכה, אלי

11/02/2011 | 19:25 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המשמעות היא נוכחות נוזל בשכבת הרשתית והסיבות למצב זה רבות ומגוונות ובניהן גם ניוון רטוב, זה אינו דרוזן

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות