מדוע אין תשובה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/02/2011 | 22:48 | מאת: רוביק

פרופסור ויינברגר הנכבד, מדוע אינני זוכה לקבל תשובה לשאלתי מ-24.1 בעניין בליטה ברשתית? היא מטרידה אותי מאוד, ואני גם חושב שיש בה עניין לגולשים נוספים. בכבוד רב, רוביק

04/02/2011 | 21:20 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אתה בהחלט צודק, האינדיקציות למתן ויטאמינים ניתנות במקרים רבים ללא אינדיקציה המבוססת על מחקר ה areds , מאידך אנטי אוקסידנטים הם חומרים המומלצים להרבה מצבים בגיל המבוגר , יש להקפיד רק לא לקחת מינון יתר

07/02/2011 | 08:51 | מאת: רוביק

פ.נ. אבל, האם אנטי-אוקסידנטים מומלצים לשלב ההתחלתי של AMD, אשר מחקר ארדס כתב עליהם במפורש שהם אינם מומלצים לשלב ההתחלתי? מי ממליץ על נטילתם בשלב ההתחלתי, בניגוד להמלצות ארדס? רוביק

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות