RP - תורשה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

05/07/2008 | 16:41 | מאת: אירה ל.

שלום רב. לאבא שלי יש מחלת רטיניטיס פיגמנטוסה, מגיל מאוד קטן. הייתי רוצה לקבל אינפורמציה על מומחים בתחום, היכולים לענות לי על השאלה - מה הסיכוי שכאשר אני אכנס להריון גם לילד שלי תהייה אותה המחלה כמו שיש לאבא שלי? האם יש בדיקות היכולות לאבחן זאת לפני הלידה? תודה מראש.

10/08/2008 | 10:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כל מומחה בתחום הרשתית יכול ליעץ לך בנושא זה, איני יודע איזה סוג של RP יש לאביך, למעשה יעוץ גנטי יוכל לתת לך מידע לגבי סיכויי הצאצאים לחלות במחלה.

27/08/2008 | 23:00 | מאת: אירה ל.

תודה על התגובה, האם אתה יכול לרשום לי איפה אני יכולה למצוא יועצי רשתית מומחים? תודה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות