עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

30/03/2009 | 12:00 | מאת: אפרת

שלום, אבי חולה בניוון מרכז הראיה והלב שלי נקרע לראות אותו סובל. בעבר התייעצתי איתכם הרופאים בנושא. היום אני רוצה להעלות בפניכם נושא מאוד חשוב שאני לא יודעת אם זה רלוונטי לפורום אבל לא ידעתי לאן לפנות. אתם וודאי מכירים את התרופה לוסנטיס שאיננה כלולה בסל הבריאות. אבי משלם סכומי עתק של אלפי שקלים בחודש על מנת להמשיך במאבק שלו לראיה. אני מבקשת את עזרתכם במאבק שלו ושל קשישים רבים כדי לתת להם תקווה לראות. אני מצרפת קישור לעצומה שנועדה להסב את תשומת לבם של מקבלי ההחלטות לעוולה שנגרמת לאבי ולאלפי קשישים. http://www.atzuma.co.il/petition/namag/1 תודה רבה!

31/03/2009 | 12:48 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום רב, אנחנו שותפים מלאים למאבק להכנסת התרופה לסל הבריאות ,ניתן להשתמש גם באבסטין שעלותו יותר נמוכה. חג שמח,

31/03/2009 | 17:00 | מאת: מינה ליבן

שלום אפרת אכן תרופת הלוסנטיס הוכחה כיעילה ביותר ואושרה לשימוש בעקבות מחקר שהראה כי בתוך שנה התייצבה הראיה אצל כ-90% מהמטופלים ואצל 40% מהם גם גרמה אף לשיפור בראיה עד לרמה של 6/12. יותר מכך,לאחרונה התפרסמו תוצאות מחקר שבדק טיפול המשלב הקרנה בתוספת 2 זריקות לוסנטיס, ותוצאותיו מראות כי כ-68% מהמטופלים לא נזקקו לטיפול נוסף. בהצלחה מינה ליבן

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות