איבוד ראיה כתוצאה מניוון מקולארי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/10/2020 | 09:01 | מאת: משה

אבי בן 105 סובל מניוון מקולארי. הבנתי שניתן לטפל בזריקות אבל הרופא לא הפנה אותנו לטיפול הזה. אשמח לקבל חוות דעת שניה . מצורפות תמונות של התוצאות הבדיקה. תודה רבה!! בשם משה

לא הועלו צילומים נוון מרכז הראיה יכול להיות בצורה רטובה ואז יש מקום להזרקות או בצורה היבשה השכיחה יותר ואז אין לנו בשלב זה טיפול

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות