הבזקים וזבובים בעיניים-הפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/09/2020 | 13:41 | מאת: חנה

תודה רבה על התשובה לגבי ERM. אודה לך מאוד אם תתייחסי גם לשאלות שקדמו ולא קיבלתי תשובה עליהן. אני לפני ניתוח ומאוד מודאגת. תודה

אין בעיה בהרדמה הפלוטרים לא עוברים לאחר הפרדות גוף הזגוגית אלא לעיתים רואים אותם ולעיתים לא. אם הפרדות גוף הזגוגית מלאה זה לא חוזר מציעה שאם מוטרדים לפנות לבדיקה ולהתייעץ עם הרופא עיניים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות