יש לי קטרקט אני רואה בעין שמאל מטושטש, בימין פחות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/05/2020 | 18:56 | מאת: אמסלם ריימונד

שלום לך פרופ יש לי קטרקט, קראתי בגוגל מאמר שלך, שיש טיפות סטרואיד לטיפול בקטרקט. מעוניינת מאד לשמוע ממך, כי טיפול פולשני, כמו ניתוח מאד מרתיע אותי. שמי ריימונד אמסלם מאשקלון

טיפות סטרואידים יכולים להחמיר קטרקט והם לא טיפול מונע לקטרקט. כיום בנתיים אין טיפול שניתן לתת בכדי למנוע התקדמות של קטרקט ואם הקטרקט מפריע לראיה הטיפול הוא ניתוחי.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות