עיניים צורבות כתוצאה מבלפריטיס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

30/03/2020 | 22:14 | מאת: דור

אני בן 30 וסובל מבלפריטיס מזה כמה שנים שמתפרצת בתקופות. כרגע אני סובל באופן יום יומי מעיניים צורבות, ניקוי עפעפיים וקומפרסים לא ממש מועילים. הבנתי שדוקסילין עשוי להועיל אך רופא עיניים שביקרתי אצלו לא רצה לתת לי מרשם לזה כי הוא סבר שמצבי החיצוני טוב על אף שפנימית אני סובל ממש. האם תוסף תזונה לוטאין יכול להקל על התסמינים? מיואש.

נטילת לוטאין לא קשורה לעין יבשה ולא תשפר את התסמינים של עין יבשה אומגה 3 נבדקה ואומנם אין מספיק מחקרים בנושא אולם יתכן ויכולה לסייע בשיפור התסמינים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות