החלמה מניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/10/2019 | 22:53 | מאת: זמן החלמה מניתוח ויטרקטומיה

במהלך הניתוח שנערך לפני 5 שבועות הוזרק לי גז. בשלב זה הגז לא נספג ולא מתנדף. ישנם גלים ועיגול שקוף בתוך העין. הראייה חלקית. מודאגת מהתהליך האיטי של ההחלמה. מתי בועת הגז תתנדף ותיספג?

יש 2 סוגי גזים שמשתמשים בהם בויטרקטומיה. גז אחד נספג תוך חודש והשני לוקח לו כחודשיים להספג ולהעלם. יתכן ושמו לך את הסוג השני

יש לשים לב שגודל הבועה קטן ולא גדל

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות