חומרים לדיכוי צמיחת כלי דם

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/07/2019 | 22:17 | מאת: קרדי

קראתי ברשת מאמר בשם Inhibition of VEGF-Induced VEGFR-2 Activation and HUVEC Migration by Melatonin and Other Bioactive Indolic Compounds על-פי המאמר ניתן לדכא את צמיחת כלי הדם ברשתית לא רק ע"י הזרקות אלאר גם ע"י צריכת מלטונין או תרופות המגדילות את רמת הסרוטונין בגוף, ועוד. האם מסקנתי נכונה ?

גם אם יש דיכוי זה לא ברמה שניתן לטפל בעזרתה במחלות רשתית שדורשות הזרקה תוך עינית של אנטי VEGF

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות