כאב ראש בצד שמאל עם הבזקים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

13/05/2019 | 17:03 | מאת: איה

שלום, אני בת 34, כבר 7 חודשים יש לי כאב ראש בצד שמאל של הראש בלבד (לא חזק רוב הזמן), והבזקי אור בצד הכי שמאלי של עין שמאל. רופאת עיניים שבדקה אותי בתחילת כאבי הראש, ואז עוד לא שמתי לב להבזקי האור, לא מצאה בעיה בעיניים, האם יש טעם להיבדק שוב? כמו כן ביצעתי בדיקת MRI והיא יצאה תקינה לחלוטין.

הייתי ממליצה להבדק שוב רק לוודא שהמקור לא מהרשתית הבזקי אור לעיתים יכולים להיות קשורים למיגרנה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות