לאחר ניתוח ויטרקטומי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

13/05/2019 | 15:53 | מאת: עדי

לאחר ניתוח ויטרקטומיה אני רואה כמו סלילים שממוקמים למעלה. מה הסיבה לכך? והאם המצב אמור להשתנות עם הזמן? תודה.

אני לא יודעת כמה זמן ניתוח את/ה. לעיתים בתקופה הקרובה לאחר ניתוח יש תגובה דלקתית בעין וניתן לראות לעיתים נקודות קטנות או חוטים . במידה ויש הפרעה בשדה הראיה, וילון יש לפנות בהקדם לבדיקה בכדי לודא שאין הפרדות רשתית .

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות