חורים ברשתית ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/12/2018 | 19:04 | מאת: כליל

אובחנו אצלי לפני כשבועיים שני חורים ברשתילת בעין שמאל (בשעה 12 ושעה 17). הגעתי לבדיקה עקב סימפטומים של הבזקי אור והופעת כתמים שחורים במצמוץ. שני החורים טופלו בלייזר אך לא שינו את הסימפטומים. אני נוהגת ללכת לשיעורי אירובי שכוללים קפיצות פעמיים בשבוע. האם עליי להפסיק?

מומלץ לא לעשות פעילות מאומצת כגון ארובי במשך כחודש לאחר מכן ניתן לחזור לפעילות רגילה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות