עורקים צרים בעין בדיקת רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/12/2018 | 20:13 | מאת: גלי

שלום. הייתי היום בבדיקת עיניים הכללה הרחבת אישונים ונאמר לי שנראה שהעורקים מעט צרים. אשמח לדעת האם דבר זה יכול להיות קשור לקרע או היפרדות רשתית או שאין קשר בין התופעות? בנוסף, האם ניתוח בעין יכול לגרום לעורקים להיות צרים (עברתי ניתוח לא ממזמן בקרנית)?

אין קשר בין עורקים מוצרים להפרדות רשתית או קרע ברשתית. יכול להיות קשור ליתר לחץ דם ויש לבדוק שלחץ הדם מאוזן.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות