טשטוש ראיה יומיים לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/08/2018 | 07:19 | מאת: דנה

שלום, לפני יומיים עשו לי לייזר בעין ימין בעקבות רטינופתיה סוכרתית. האישון לא הצטמצם ברובו מאז (טיפות הרחבה), ובנוסף, 48 שעות אחרי החל לי טשטוש ראיה כבד מאוד בעין. האם זה תקין שהטשטוש החל 48 שעות אחרי הלייזר? ממה זה נובע? בצקת מתפתחת כל כך מהר בעקבות לייזר? יש לציין כי אני בהריון מתקדם (שבןע 34). סכרת מאוזנת מאוד בחודשים האחרונים. תודה רבה רבה מראש.

21/08/2018 | 21:18 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אני מניח שלא עשו לייזר על מרכז הראיה, אני בדרך! כלל לא מתפתחת הצקת לאחר טיפול לייזר, יש אפשרות לטפל בסוכרת ברשתית גם על ידי זריקות לעין. אפשר לתת גם בהריון בשבוע 34

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות