נוזלים בעין מנותקת רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

19/04/2018 | 21:21 | מאת: משה

שלום דוקטור, אצלי הרשתית בעין אחת כמעט מנותקת מהדופן, ואני בקושי רואה משהו בה. כמו כן אובחנו שם נוזלים. האם הוצאת הנוזלים עשויה להדביק את הרשתית חזרה ולשפר את הראיה ? תודה מראש

19/04/2018 | 23:25 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הוצאת הנוזלים מאחורי הרשתית והצמדתה לדופן העין בדרך כלל משפרת את הראיה הדבר תלוי כמובן בגורמים רבים כמו משך ההפרדות, סיבות ההפרדות וכד׳

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות