רטינופתיה וטיפול PRP

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/03/2018 | 11:09 | מאת: אמא סוכרתית

שלום אמי בת 74 כמעט ואינה רואה בעין אחת אבחנהproliferative diabeteic retinopathy עברה טיפול PRP בעין ימין הרואה לאחר מס הזרקות של אוויסטין כרגע 5 ימים אחרי דרדור בראיה בעין הרואה האם זו תופעת לואי של הטיפול? האם זריקות אליה יכולות לעזור? הצעה אחרת..? תודה מראש

12/03/2018 | 08:29 | מאת: פרופ' דב וינברגר

יכול להיות שקרה דימום חדש, זהו אחד מתופעות הלוואי במחלה, לעיתים אחרי אווסטין יש טשטוש קל שחולף, לדעתי אין כל יתרון ממשי לאילאה על פני האווסטין

12/03/2018 | 20:56 | מאת: המשך

תופעת לואי במחלה אבל בעקבות הטיפול? טיפול נוסף בלייזר עשוי לעזור? טיפול אחר?

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות