ריצודים שלא חולפים לאחר ויקטרומי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/01/2018 | 02:11 | מאת: עופר

שאלה נוספת פר' ... (שנתיים לאחר ויקטרומי בעין אחת-10 שהים לאחר לאסיק) מיד לאחר הניתוח ועד היום יש לי בפינה בצד שמאל מין ריצודים כמו לבה כזו שבאה והולכת במכון כור זה תמיד מופיע הבנתי שמדובר במשיכה של הרשתית, האם זה משהו שיחלוף? עברו שנתיים וזה עדיין קיים התופעה, האם זה חלק מהסיבוכים שקורים לאחר ויקטרומי?

18/01/2018 | 17:36 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ריצודים לאחר ויטרקטומיה הם אופייניים במקרים רבים, בדרך כלל אלה לא משיכות של זגוגית ברשתית ואינם מסוכנים, הם יכולים להמשך זמן רב.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות