תודה ועוד שאלה.

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/06/2008 | 16:40 | מאת: אורחת

עברתי את הניתוח לפני חודש בדיוק. עד כה הארוזיה טרם נסגרה. האים ניתן לעשות משהו בנידון? ניסינו חבישה כפולה עם טיפות דקסמד, חבישה ללא כל טיפות ועדשת מגע טיפולית, עד כה לא הועיל.וכן, האים יש להקדים את הניתוח להוצאת השמן למרות שהינני בהריון?

11/06/2008 | 13:45 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ארוזיה בקרנית באנשים צעירים נסגרת בדרך כלל די מהר (ימים) עדשת מגע הוא הפיתרון היעיל ביותר ומונע כאבים, יש ליטול טיפות אנטיביוטיות כשעדשת המגע על העין, לגבי שמו הסיליקון אין צורך להוציאו כעת, חודש לאחר הניתוח אלא לאחר מספר חדשים בהתאם למצב הרשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות