טיפול בcsr

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/09/2016 | 20:33 | מאת: אורן

שלום רב אני בן 43 איני סובל ממחלות רקע ולא מרכיב משקפיים ,בריא בד"כ. זאת הפעם השנייה בפער של 10 שנים שאני סובל מהתופעה בעין שמאל.ביצעתי שוב את כל הבדיקות הנדרשות oct וצילום קרקעית עם הזרקה ובאבחון נאמר לי csr. שאלתי היא האם להבדיל מלפני 10 שנים כבר פותחו שיטות טיפול או תרופות כמו טיפות ,כדורים שלפחות מזרזות יחסית את הריפוי ? אם כן מהן ? הייתי אצל הרופא /מומחה והוא לא המליץ לי על כלום לתשובתך אודה!

19/09/2016 | 22:07 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום רב. אכן יש טיפולים שונים למחלה שהוכיחו יעילות חלקית שהתפתחו בשנים האחרונות את כמובן איני יכות להמליץ מה לדעתי מתאים לך במסגרת הפורום. כמו כן חשוב לראות את צילומים השונים על מנת להביע דעה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות