ברשותך פרופסור יקר עוד שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/08/2016 | 23:57 | מאת: ארז

בגלל הצלקות שיש לי בצד שמאל בהיקף מן הסתם אני חווה עוורון קל כי יש שם איזור מת לאחר כל הלייזרים שעברתי...האם בטווח השנים הנראה לעין יהיה פתרון לזה? כגון השתלת רשתית או אלטרנטיבה אחרת לעניין עוורון הצלקות

31/08/2016 | 05:38 | מאת: פרופ' דב וינברגר

נראה לי שהפתרונות המלאכותיים המתפתחים הם בעיקר לראיה מרכזית ולא לפתרון בעיות בשדה הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות